GYM

Träna i gymmet

I vårt rymliga och fräscha gym finns en fullt utrustad maskinpark med LifeFitness styrketräningsmaskiner. Här finns också stakmaskin och roddmaskin. Dessutom finns ett brett utbud av fria vikter och en mängd andra redskap.

Du har alla möjligheter att skapa det träningspass du behöver: på egen hand, på ett av våra gruppträningspass eller tillsammans med en personlig tränare. Självklart finns också utrymmen för omklädning och dusch! Kom gärna och provträna en gång utan kostnad under våra öppettider.

Kontakta oss för mer information om gymmet

Läs mer om våra träningskort och priser

 

Roligt

När du inser att det omöjliga är möjligt och att hon som står bredvid dig precis upptäckt samma känsla.. då uppstår ofta en galet härlig kemi, med en del skratt som följd.

Svettigt

När du nyfiket upptäcker de dyra dropparna som landar i mattan framför dig och inser att det kommer från dig.

Utmanande

Att vända och vrida på kroppen på ett sätt som utmanar kroppens balans och funktion där vi ofta går över gränsen av vad kroppen klarar, skapar vi en dynamik som ger oss en starkare funktion. 

Sagt om oss 

”Att starta med PT i 12 veckor och sedan fortsätta med en blandning av de olika sortens pass under träningstankesättet Moveoo har varit otroligt utvecklande fysiskt för min kropp. Passen är aldrig lika varandra och inspirerar verkligen till utveckling och hjälper mig över förväntan mot mina uppsatta mål.
Jag trivs verkligen och upplever att alla tycker vi har riktigt kul tillsammans oavsett om man är tonåring eller pensionär.
Att ha kommit i kontakt med Gnesta Hälsa Friskvård är absolut utan tvekan det bästa, mest inspirerande jag gjort för min träning, min  kropp och min knopp, det är en fantastisk resa för mig”

Tobias Häggström

Kakelsättare, Sörmlands Kakelsättning AB

”Träningen är rolig och varierande, vi har nya pass varje gång så det blir aldrig långtråkigt. Duktiga och inspirerande ledare med positiva träningskompisar skapar mycket skratt.
Lämnar varje pass med ett leende och massor av energi”

Tarja Ekstrand

Optiker, Egen företagare

”Att gruppträningar kan vara så här roligt trodde jag aldrig. Tack vare Gnesta Hälsa Friskvård har jag hitttat glädjen i träningen som jag aldrig känt förut.

Belinda Israelsson

Teamleader, Scania