Om oss

”Vi är övertygade om att träning ger dig ett friskare liv. Lika övertygade är vi om att träning måste vara rolig – därför bjuder våra pass lika mycket på bus och skratt som svett och flås.”

Vår idé

Att träning är nyttigt och ger oss ett friskare liv är vi nog alla överens om. Lika överens kan vi nog vara om att många av oss ändå har svårt att hitta tid, lust och motivation till träning. Det vill vi försöka ändra på. Vi vill att det ska vara roligt att träna, att träningen sker på dina villkor och att alla känner sig välkomna och hittar just sin nivå. Oavsett ålder, kroppsform och målsättning.

Just därför har vi valt att bygga mycket av vår träning på Moveoometoden. Moveoo är en utmanande och tillåtande träningsform som gör det enkelt att träna på ett effektivt och varierat sätt oavsett redskap och nivå. Och bäst av allt – det är riktigt kul!

 

 

Katarina

Katarina

M Athletic

Känd för att optimera sin tid till max, både på jobb och privat. ”Fingrarna i syltburken” på många ställen, med glädje och intresse.
Prioriterar egen rörelse varje dag för att må bra, varierar så mycket hon kan och viktigt att det är lustfyllt. 

Caroline

Caroline

Receptionist

Alltid lika glad och med ett lysande bemötande. Caroline är vår hustomte som ser till att bokningar och betalningar blir gjorda med ett glatt och härlig humör.
Caroline finns i receptionen vardagar 9-12.

Emmy

Emmy

PT, Massör, M Peak & Flex

Med erfarenhet inom allt från dans till styrketräning kommer Emmy garanterat att hitta ett träningsupplägg som passar just dig. Oavsett ålder på deltagaren skapar hon en härlig harmoni där resultaten kommer med glädje.
Emmy kan även hjälpa dig i behandlingsrummet om ryggen är stel och trött.

Karin

Karin

PT, Laserterapeut

 

Marie-Louise

Marie-Louise

M Peak Tabata, Träna inför: Lopp

Uppvuxen i en idrottsfamilj som provade på det mesta. Tävlade i pingis och ishockey som ungdom. Numera är det stora intresset motion i allmänhet med längdskidåkning som det största intresset. Har åkt Vasaloppet och genomfört halvklassikern.

Magnus

Magnus

Träna inför: Cykelvasan, Vikarie gym

När det gäller MTB teknik och benstyrka har Mange mycket att erbjuda dig. Mange har åkt många MTBtävlingar med goda resultat och ger dig gärna tips och råd hur du blir en bättre cyklist. 

Björn

Björn

Massage- och laserterapeut, PT, Inspiratör

Björn har arbetat med friskvård sedan 2002. Ända sedan barnsben har han sprungit och cyklat och hittat glädje i att hålla kroppen i form. Björn är personlig tränare, massageterapeut, laserterapeut och leder M Peak, M Aerobox,
M Flex samt konceptet Träna inför som löp- och skidcoach.
Sedan 2008 driver Björn företaget med devisen: för ett friskare liv. Säger ingenting om utgångsläge eller mål. Bara att vi strävar framåt.

Anders

Anders

Träna inför: Klarälvs- Vasaloppet

Att skapa en teknisk bra stakteknik ger dig fördelar i spåret oavsett om det är på snö eller asfalt. Anders har mångårig vana av skidåkning och har åkt flera Vasalopp med riktigt bra resultat. Brinner för att hjälpa dig hitta rätt i teknikdjungeln.

Micke

Micke

Träna inför: Vasa- Lidingöloppet, Vikarie gym

Med ett glatt humör tar sig Micke an stavar och löpning med personen i fokus. Givet är att han alltid finns i våra träna inför grupper och kommer gärna med tankar och idéer hur vi kan utveckla vår teknik.

Carina

Carina

PT, Funktionell rörlighet

Carina leder våra klasser i Funktionell rörlighet och styrka. Hon studerar till fysioterapeut och är dessutom certifierad Mammamage tränare. Carina är dansare i grunden med breakdance som sin huvudstil. Hon använder många tekniker och rörelser från dansen, men även från yoga, animal flow, movement culture, locomotion, acrobatik, modern dans, avslappnings- och andningsövningar, mm.

”Äntligen ett gym jag känner mig välkommen på”

Känner du också för att hitta ett härligt sätt att träna? Ett sätt som faktiskt är lika roligt som effektivt? En träning dit du går nästan lika mycket för samvaron och skratten som för själva träningen? Ja, då kanske du borde komma förbi oss en sväng…