Grupp-

träning

Träna i grupp ett kul sätt att träna

Vill du ha träning som levererar både svett, flås och skratt? Moveooträning passar dig som gillar högt tempo och utmaningar, det är träningen där du utvecklas efter dina förutsättningar och med dina mål.

Schema gruppträning

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
15:00-17:00 Ungdoms-klubben* 06:30-07:15 Moveoo Mix Tabata 06:30-07:15 Moveoo Mix bålstyrka
18:00-18:50 Moveoo Boll 15:00-17:00 Ungdoms-klubben* 11:00-12:00 Seniorpass 15:00-17:00 Ungdoms-klubben* 07:30-08:30 Moveoo Mix (frukost-klubben, ca 09:00) 18:00-19:00 Moveoo Mobilitet
19:00-20:00 Moveoo Mix 19:00-19:50 Moveoo Vikt Kettlebells 19:00-20:00 Moveoo Mix 18:00-18:50 Moveoo Vikt 11:00-12:00 Seniorpass
19:00-20:30 Träna inför: Vasaloppet 20:00-21:00 Moveoo Mix magstark 19:00-20:00 Moveoo Boxning

Hämta schemat som pdf-fil

*Nyhet! Ungdomsklubben drar igång v. 16. Läs mer längre ner på sidan.

Boka gruppträning

För att boka in dig på ett pass, besök vår bokningssida på BokaDirekt och scrolla ner till Gruppträning.

Till bokningssidan

Passen ingår för dig som har ett medlemskap inklusive gruppträning eller ett klippkort. Det går också att boka ett enstaka pass. Vill du komma och prova? Ditt första pass hos oss är gratis!

Se prislistan

Våra pass

Hitta dina favoriter bland våra härliga gruppträningspass! Här hittar du flertalet pass inom konceptet Moveoo, en träningsmetod som fokuserar på att träna naturligt utmanande och samtidigt tillåtande och lustfyllt.

Moveoo Boxning

Lätt att lära och samtidigt effektivt och balanserat för bland annat coremusklerna i rygg och bål. 

Vi varvar kondition med styrka och du anpassar efter dina egna förutsättningar. Med gummiband tränar vi rörlighetsstyrka och kontroll. En vidareutvecklad boxfys där vi skapat en unik boxteknik.

Ett högförbränningspass, där upplägget tillåter att alla kan vara med.

Moveoo Boll

Trots svett och mjölksyra kanske Boll är det pass som lockar fram flest skratt. Instabilitet, rotationer och ren rörelsestyrka blandas med tankar om hur kroppen ska lösa uppgiften.

Bollens form och passets upplägg får dig att träna igenom kroppen på ett sätt som är svårt att få till i andra träningsformer.

Moveoo Mobilitet

Det här är passet för dig som vill ha en stark,  smidig och framför allt en rörlig kropp. Vi främjar styrka och rörlighet genom att arbeta med kroppens egen förmåga till rörelse.

Här får du hänga, krypa, rulla, sätta ihop flöden och lära dig att röra dig på sätt som du kanske inte ens visste att du kunde. Med en salig blandning från olika discipliner, så som yoga och dans, är det här ett pass som stärker koppen inifrån och ut samt ökar kroppsmedvetenheten och rörelsekvalitén.

Inga tidigare erfarenheter krävs, alla deltar utefter sin egen förmåga och gör det så jobbigt som man själv vill.

Moveoo Vikt

Ett pass för dig som gillar att träna med vikter på ett varierat sätt. Belastningen blir aldrig tyngre än vad du själv bestämmer. Du håller dig på en nivå där du kan klara av de utmaningar du ställs inför.

VI har två olika varianter av passet, Vikt och Vikt Kettlebells.

I det ena tränar vi med stång och viktskivor och fokuserar på rörelser där rörelsekontroll och muskelkraft samverkar för att få till ett effektivt resultat.

I det andra använder vi kettlebells för att utmana oss själva och från våra egna förutsättningar bli starkare.

Moveoo Mix

Härliga utmaningar för dig som gillar variation och rolig träning. Upplägget på passen gör att du får varierad träning för hela kroppen.

Puls, rörlighet och styrka bakas in i olika stationer där du tränar efter dina individuella förutsättningar. För dig som är ”allätare” inom träning. 

Moveoo mix finns också i en tabataversion med ett varierat upplägg.

Ungdomsklubben

Nyhet för dig som är 13-16 år och vill träna tillsammans med andra unga, med stöd av ledare i gymmet!

Syftet med Ungdomsklubben är att ge unga kunskap om träning. Vi lär oss om hur vi beter oss på ett gym, får förståelse om hur övningarna utförs anpassat till din ålder. En bra väg för ungdomar till att bli självständiga i gymmiljö samtidigt som vi har en bra gemenskap och får träna.

Från 16 års ålder är du välkommen att träna vidare på egen hand i gymmet.

Dag och tid

Dag och tid: Måndag, tisdag, torsdag kl 15.00-17.00

Datum: Start vecka 16 (15/4) och vi avslutar inför sommaren vecka 24 (13/6)

Frågor och anmälan

Anmäl ditt/din ungdoms intresse för ungdomsklubben så berättar vi mer!

Kontakta oss

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Skicka

Träna inför

Med konceptet Träna Inför skapar vi möjligheten att ge kroppen den optimala fysiska förutsättningen för att genomföra en tävling på bästa vis.

Oavsett vilken grund du besitter och vilken kondition du har kan du hänga med i våra grupper. Siktar du på att genomföra en långdistanstävling har du möjligheten att öka ditt tekniska kunnande och din styrka. 

För att vara med på dessa pass behöver du ett medlemskort med tillägget Träna Inför.

Läs mer om medlemskap med Träna inför i vår prislista

Lidingöloppet

Lidingöloppet är en av världens tuffaste terrängtävlingar med sina 30 km bergodalbana. Att lära sig en löpteknik som är anpassad efter utmaningen är en av delarna.

Den andra är att vara tillräckligt stark i bål och ben för att slippa krampen som ofta kommer smygande i slutet av tävlingen.

Klarälvsloppet

Klarälvsloppet saluför sig som rullskidornas Vasalopp med sina 90km efter klarälvens vackra landskap. Vi tränar stakteknik för att förbättra vår position på rullskidorna. Loppet kräver att du orkar staka hela vägen då det inte finns några uppförs- eller utförsbackar som kräver annan teknik.

Vasaloppet

Världens längsta skidtävling behöver ingen presentation. Frågan du bör ställa dig är vilket mål du har och hur bra du vill må efter målgång. Här tränar vi för att hitta styrka och teknik för att genomföra tävlingen efter dina kunskaper.

Cykelvasan

Här förbereder vi oss tekniskt och konditionsmässigt på en Mountainbike (MTB) för att cykla 94km i Vasaloppsarenan. Denna har en relativt enkel tekniskprofil där utmaningen ligger mer på uthållighet och kraft. För att göra träningen mer rolig lägger vi fokus på den tekniska biten av MTBcykling.

På dina villkor. Utifrån dina förutsättningar.

När träningen blir statisk och ensidig tappar vi funktion. Med funktionell träning aktiverar vi fler muskler i övningarna och leker oss trötta. Med en bättre kommunikation mellan olika kroppsdelar blir vi starkare i funktionen och skapar en hållbar kropp.

Kontakta oss för att veta mer om gruppträning!

 

Roligt

När du inser att det omöjliga är möjligt och att hon som står bredvid dig precis upptäckt samma känsla.. då uppstår ofta en galet härlig kemi, med en del skratt som följd.

Svettigt

När du nyfiket upptäcker de dyra dropparna som landar i mattan framför dig och inser att det kommer från dig.

Utmanande

Att vända och vrida på kroppen på ett sätt som utmanar kroppens balans och funktion där vi ofta går över gränsen av vad kroppen klarar, skapar vi en dynamik som ger oss en starkare funktion. 

Sagt om oss 

”Att starta med PT i 12 veckor och sedan fortsätta med en blandning av de olika sortens pass under träningstankesättet Moveoo har varit otroligt utvecklande fysiskt för min kropp. Passen är aldrig lika varandra och inspirerar verkligen till utveckling och hjälper mig över förväntan mot mina uppsatta mål.
Jag trivs verkligen och upplever att alla tycker vi har riktigt kul tillsammans oavsett om man är tonåring eller pensionär.
Att ha kommit i kontakt med Gnesta Hälsa Friskvård är absolut utan tvekan det bästa, mest inspirerande jag gjort för min träning, min  kropp och min knopp, det är en fantastisk resa för mig”

Tobias Häggström

Kakelsättare, Sörmlands Kakelsättning AB

”Träningen är rolig och varierande, vi har nya pass varje gång så det blir aldrig långtråkigt. Duktiga och inspirerande ledare med positiva träningskompisar skapar mycket skratt.
Lämnar varje pass med ett leende och massor av energi”

Tarja Ekstrand

Optiker, Egen företagare

”Att gruppträningar kan vara så här roligt trodde jag aldrig. Tack vare Gnesta Hälsa Friskvård har jag hitttat glädjen i träningen som jag aldrig känt förut.

Belinda Israelsson

Teamleader, Scania