Moveoo koncept

MOVEOO AEROBOX

En vidareutvecklade boxfys med en unik boxteknik som är lätt att lära och samtidigt är effektiv och balanserad för bland annat coremusklerna. I upplägget varvas kondition med styrka efter den aktives förutsättningar. Med gummiband tränas rörlighetsstyrka och kontroll efter samma förutsättningar. Ett högförbränningspass där upplägget tillåter att alla kan vara med.

MOVEOO ATHLETIC

Ett pass för dig som gillar att träna med vikter på ett varierat sätt. Belastningen blir aldrig tyngre än du kan klara av de utmaningar du ställs inför. Med stång och viktskivor utmanas du i rörelser där rörelsekontroll och muskelkraft samverkar för att få till ett effektivt resultat.

MOVEOO FLEX

Trots svett och mjölksyra kanske Flex är det pass som lockar fram flest skratt. Instabilitet, rotationer och ren rörelsestyrka blandas med tankar om hur kroppen ska lösa uppgiften. Bollens form och passets upplägg får dig att träna igenom kroppen på ett sätt som är svårt att få till på annat sätt.

MOVEOO PEAK

Härliga utmaningar för dig som gillar variation och rolig träning. Upplägget på passen gör att du får varierad träning för hela kroppen. Puls, rörlighet och styrka bakas in i olika stationer där du tränar efter dina individuella förutsättningar. För dig som är ”allätare” inom träning.

MOVEOO OUTDOOR

En utomhusträning som sticker ut jämfört med traditionell ute/militärträning. Med käppar & gummiband kompletterar vi kroppsträningen på ett roligt och effektivt sätt. Upplägget skapar en unik träning där kroppen utmanas på ett sätt där alla kan vara med och anpassa rörelsen efter sin förmåga. Ett pass för dig som gillar frisk luft och naturliga utmaningar.