Ny medlem eller julklappsinköp?

Lördagen den 30 november kommer Gnesta Hälsa Friskvård att medverka på julaktivitet i STOPP- huset. Denna dag finns möjlighet att titta på julklappar i form av massagekuddar och tempurkuddar. Då kan också du som är intresserad av ett medlemskap teckna dig till ett årskort med 10% rabatt, ett halvårskort med 5% rabatt eller ett klippkort (10 ggr) med 15% rabatt. Gäller enbart nya medlemmar, tecknande denna dag samt ett ”köp” per medlem.

Ytterligare tillfälle att köpa nytt medlemskap till rabatterat pris (enligt ovan) finns vid det öppna träningstillfället torsdagen den 2 januari 19-20. Efter passet kan frågor ställas och medlemskap tecknas.

Uppstart med träning 2 januari – nya medlemmar får rabatt vid inköp av medlemskap denna kväll!

Torsdagen den 2 januari erbjuder vi ett gratis prova-på pass där vi varierar de olika Moveoo koncepten under en timme (19-20).

Efter detta finns möjlighet att ställa frågor, se sig omkring i lokalerna och att som ny medlem lösa årskort med 10% rabatt, halvårskort med 5% rabatt, och klippkort (10 ggr) med 15% rabatt. Erbjudandet gäller enbart denna kväll, nya medlemmar och ett ”köp” per person.

Unik träning i december och juletid – gratis och öppet för alla!

Planera in i kalendern och sprid denna information om gratis träning!

Lördagen den 14 december – träning 9-11.

09.00.09.30 Moveoo Athletic (stång), 09.20-10.00 Moveoo Flex (boll), 10.00-10.30 Moveoo Peak (cirkel) samt 10.30-11.00 Moveoo Aerobox (boxning).

Torsdagen den 26 december (Annandag jul) – träning 9-10.30

Kom och träna bort lite julmat och stillasittande. Ett varierat pass där vi använder flera olika redskap i ett ständigt utmanande och roligt flöde.T

Nya lokalen – jobb vecka 12

Vi arbetar vidare för att vara klara till invigningen söndag 31/3, kl 11-15 (observera omställningen till sommartid :-))

Utrustning till Moveoo Athletics – pass som kommer erbjudas på lördagar 9-10 från vecka 14. Får naturligtvis användas annan tid av tränande i gymmet.
Spegelhörna, kan vara bra att kolla tekniken ibland 🙂
Förbandslåda på plats i gymmet, hopprep och gummiband till träning.
Nybyggd och nymålad redskapsställning, som fylls på under veckan.

Nya lokalen tar form – veckans arbete (v10)

Kommande ”barnhörna”. Här kommer det finnas möjligheter att rita, läsa och spela lite om det är så att du som förälder behöver ta med ditt barn för att träningen ska bli av.
Loggor och whiteboardtavla för ”dagens pass” – där du som tränar i gymmet varje dag kommer att få inspiration och förslag på hur du kan träna.
Slutarbetet med målning av crossfit boxen pågår. Slutstrykning av färg, så vi kan hänga upp alla redskap och stegen är redo för att utmanas.
  • Förutom ovanstående har väggar i behandlingsrum målats färdigt, vägg till blivande 2 omklädningsrum rests, och golv i entré kommit på plats.
  • Vi hoppas ni kommer och ser det färdiga resultatet på öppet hus/invigningen den 31 mars (11-15).

Träningsläger i Venjan

Torsdagen den 31jan åker vi till vackra Venjan på vårt sedvanliga skidläger inför Vasaloppet. Vi åker dubbla pass fredag och lördag, ett långpass samt ett sprintpass, På söndagen avslutar vi med ett långpass innan lunch och hemfärd. Pris 2000sek för helpension ex resa. Pm till Björn senast den 15 jan.