Träningsläger i Venjan

Torsdagen den 31jan åker vi till vackra Venjan på vårt sedvanliga skidläger inför Vasaloppet. Vi åker dubbla pass fredag och lördag, ett långpass samt ett sprintpass, På söndagen avslutar vi med ett långpass innan lunch och hemfärd. Pris 2000sek för helpension ex resa. Pm till Björn senast den 15 jan.

Invigningsfest söndag 31 mars 2019

Söndagen den 31 mars 2019, kommer Gnesta Hälsa Friskvård bjuda in till invigningsfest i de nya lokalerna på Östra Storgatan 63 i Gnesta.

Ni kommer att ha möjlighet att se lokalerna i sin helhet, både entré (med varor till försäljning), behandlingsrum, gym och omklädningsutrymmen.

Vi kommer finnas tillgängliga för frågor och funderingar, och troligtvis kommer vi erbjuda möjlighet till ”prova-på pass”.

Öppningspriser som är förmånliga kommer finnas för de som tecknar upp sig denna dag.

Planering pågår – men spara datumet – det vore roligt om så många som möjligt vill komma!

Arbete med prissättning och schema Moveoopass pågår….

I samband med flytten den 1 april 2019 till nya lokaler, kommer ett funktionellt gym öppnas och flera Moveoo pass per vecka erbjudas.

Vi planerar för fullt för hur detta kommer att se ut, och kommer presentera en prisbild för olika alternativ (gymträning vissa tider, gymträning utökade tider, gym + träningspass osv…) så snart som möjligt.

Håll ett öga här och på sociala medier!

Ny hemsida

Hej, som ni kanske märkt har vi påbörjat arbetet med att uppdatera vår hemsida. Tills detta arbete är klart får ni ha översikt med att allt inte finns att tillgå här på hemsidan. Vi jobbar så fort vi kan med den nya sidan och hoppas ha den klart inom kort.

Har ni frågor, tveka inte att kontakta bjorn@gnestahalsa.se