Friskvård

Personlig träning

Gnesta Hälsa Friskvård erbjuder träning på Östra Storgatan 63, Fd Gnesta Tryck.

Inriktningen är att genom individanpassad funktionell träning bygga upp din styrka, kondition och rörlighet i enlighet med den målbild vi gemensamt satt upp. Alla dina träningspass instrueras och följs av Björn.

Denna möjlighet erbjuds både dig som privatperson, men även företag som vill jobba strategiskt med friskvård. De anställda får mer hjälp och kontinuerlig uppföljning med detta koncept, och förhoppningsvis hittar fler glädjen i träningen hos oss.

Den personliga träningen är främst inriktad på funktionell träning, där kroppen tränas inifrån och ut för att göra musklerna starka och uthålliga.

Träna inför…

Gnesta Hälsa Friskvård erbjuder gruppträning där samtliga strävar mot ett gemensamt mål, att stärka kroppen (konditionsmässigt och funktionellt) inför en tävling såsom exempelvis Vasaloppet, CykelVasan eller Lidingöloppet. Givetvis är den som tycker träningsformen verkar lockande och inspirerande välkommen att deltaga, även om tävling aldrig genomförs. ”Träna inför” ger individualister möjlighet att träna i grupp, vilket sporrar och skapar gemenskap och större kontaktnät vid träning.

Moveooträning

Gnesta Hälsa Friskvård erbjuder funktionell träning i grupp, på ett utmanande och roligt sätt. Läs mer om Moveoo konceptet här.